Vaardiensten de Zwart

 Home

Contact

Links

Gastenboek

Bootverhuur

De boot

Inventarislijst

Tarieven

Beschikbaarheid/
Reserveren

Foto's

Voorwaarden

 

 


Net als 'De Meervaarder' is ook 'Wester' uitgerust met een Beta Marine 38 pk

 
 

 

 

 

 
 

  

 

 


 

                             

 

Westervaart

'Westervaart' is een Huitema motorschouw van ruim 9 meter lang en 3 meter breed. Deze motorboot is gebouwd in 1971 en is in 2009/2010 totaal gerenoveerd. Zo is de schroefas vervangen en is er een nieuwe Beta Marine 38 pk dieselmotor in geplaatst. Verder is de boot technisch volledig aangepast en het interieur totaal vernieuwd. Ook de buitenkant is geheel veranderd en zijn de welbekende kleuren van ons bedrijf aangebracht.

De boot

De diepgang is circa 80 centimeter en de doorvaarhoogte ca. 3,10 meter, met gestreken mast ca. 2,50 meter. Hierdoor kunt u met deze boot op de meeste Nederlandse binnenwateren varen. Er is zowel binnen- als buiten besturing. Dus bij mooi weer kunt u heerlijk buiten vanaf het achterdek de boot besturen.

Indeling van de boot:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

                                                                 

De boot is geschikt voor maximaal 4 personen. Er zijn 4 vaste slaapplaatsen, 2 in de achterkajuit en 2 in het voorschip.  U hoeft dus geen dinette om te bouwen tot bed! Dekbedden, hoofdkussens en hoeslakens zijn aanwezig. Op de inventarislijst kunt u zien wat er allemaal aan boord is. Thee- en handdoeken dient u zelf mee te nemen. Dekbedhoezen en kussenslopen kunt u zelf mee nemen, maar u kunt ze ook tegen een geringe vergoeding bij ons huren. Vergeet ook niet uw EHBO/verbanddoos mee te nemen!

Comfort

Voor uw comfort is de boot voorzien van een televisie, radio/cd/dvd speler, hetelucht verwarming en een elektrisch toilet. Veiligheid staat voorop en daarom is er geen gas aan boord. Om te koken is er een kooktoestel op bio-brandstof aanwezig. Er zijn extra flessen bio-brandstof aanwezig zodat u halverwege de vakantie niet zonder komt te zitten. Verder is de keuken voorzien van een elektrische koelkast, koffiezetapparaat en warm en koud stromend water. Op de boot is 220 volt aanwezig met een totaal vermogen van 1000 Watt en er is een walstroomaansluiting. Zowel de brandstoftank als de watertank hebben een inhoud van 150 liter.